top of page

DE CE SERVICII AVETI NEVOIE?

Ai probleme cu masina? Vino la noi si totul de rezolva rapid si sigur!

Service Auto S.C. ECHIPA M3 executa reparatii de calitate pentru toate tipurile de autoturisme.Constatarea este gratuita

in limita a 30 de minute,

fara demontare de piese!

Service Auto S.C. ECHIPA M3 UNIC este un punct de inspectie tehnica auto omologat de Registrul Auto Roman. Linia de inspectie tehnica periodica din cadrul service-ului, este acreditata RAR si asigura verificare ITP, obligatorie a masinii dumneavoastra in cele mai bune conditii. In cadrul acestei statii ITP sunt acceptate autovehicule cu masa maxima de 3.5 tone.

REVIZII - TOATE MARCILE !!!
OPEL, DACIA, SKODA, VW, SEAT, AUDI, BMW, ...

Revizia autoturismului este facuta de personal calificat si autorizat RAR.

Atelierul de tinichigerie-vopsitorie beneficiaza de dotari de ultima generatie si de personal instruit continuu cu privire la utilizarea celor mai noi tehnologii de reparatie,  totul pentru obtinerea unui grad maxim de satisfacere al clientilor nostri.

- Testare instalatie de aer conditionat;

- Încarcare ulei pentru compresor AC;

- Inserare solutie de contrast pentru depistarea ulterioara a eventualelor pierderi;

- Verificare cu ultraviolete;

- Vidare si verificare etanseitate instalatie AC;

- Încarcare cu freon R134A;

Service Auto S.C. ECHIPA M3 UNIC efectueaza toate tipurile de testari ale sistemelor si echipamentelor electrice si electronice, precum si diagnoze auto asupra sistemelor autovehiculului, in atelierul propriu, amenajat intr-un spatiu modern, dotat cu echipamente performante de firma si aranjate in flux tehnologic.

bottom of page